cover
PULS GRADA · lepota

Jesen više nije toliko daleko, ali toplota i vlaga nikako da popuste. Niko ne želi da ima lošu frizuru, bez obzira na vremenske uslove, zbog čega će ovih osam predloga koji dolaze direktno sa modnih pisti, biti idealni kako bi vam kosa i frizura uvek delovale neprikosnoveno, makar se napolju topio čitav svet.

Ležerna kika

Balzam za kosu u spreju poprskajte na teme i krajeve kako bi vam kosa bila sjajna. Raspodelite kosu i počnite da pletete kiku, ali je nemojte do kraja završiti, već na pola zavežite traku u obliku mašne.

Razbarušeni konjski rep

Stavite penu za kosu na dlanove i počnite blago da gužvate krajeve. Zatim zavežite kosu u niski konjski rep i dodatno razbarušite donji deo kose.

Neobična punđa

Nisko zavežite kosu, a zatim je odvojte u dva dela pa ih isprepletite. Podvite ih na unutra, i ukosnicama pričvrstite za deo koji ste prvobitno vezali gumicom.

Hip-hop pletenice

Podelite kosu na dva dela, pa na svakoj strani, počevši od temena pa do kraja vlasi, ispletite dobro zategnute pletenice.

Wow za volumen

Operite kosu bez korišćenja balzama, pa je osušite sa glavom povijenom na napred. Na dlanove nanesite kokosovo ulje, pa prstima prolazite kroz kosu i što više je rastresite, jer će na taj način dobiti zdrav sjaj i volumen.

Stavite neobične šnalice

Nabavite intersantne šnalice i ukosnice, koje ćete postaviti na nekoliko mesta u kosi, kako bi bila uredna i dodatno ukrašena.

Nosite trake za kosu

Sklonite kosu s lica i stavite elastičnu traku, kako bi vaš prirodan izgled došao do izražaja. Pozadi kosu možete umotati u punđu, ili je pak pustiti da slobodno pada.

Jedan pramen menja sve

Sveže opranu kosu pokupite i zavežite u visoku punđu, ostavljajući samo jedan pramen da vam pada preko lica. Ovaj naizgled mali detalj će biti još efektniji ako pramen blago uvijete.

NHD_16608_Intensiv_Care_Application_PR_sRGB_Retail (Offline) Var 2_cover City letnja preporuka #39: Nivea kreme za ruke ECN_15476_Sun_Protection_Anti_Age_7_PR_cover City letnja preporuka #28: Eucerin®ANTIAGE fluid za zaštitu lica od sunca Koozmetik serum R CMYK-1_cover City letnja preporuka #22: KOOZMETIK serum za lice R cover Čuvene retro frizure moderne i danas · · · · ·