Smirnoff Ice i Exit 2017
PULS GRADA · clubbing

Preko 500 izvođača nastupiće na EXIT festivalu na preko 30 festivalskih zona i muzičkih bina do kojih se stiže putem tunela, mostova i puteva širom magične Petrovaradinske tvrđave. Ove godine EXIT traje 5 dana i noći, a zatvaranje festivala je planirano uz svetski poznat izlazak sunca na Dance Areni, posle čega Avantura kreće dalje na jug sve do morske obale susedne Crne Gore, gde se nastavlja naredna tri dana.

Smirnoff Ice pratiće festivalsku atmosferu tokom tri dana Sea Dance festivala, na kom su nastupe potvrdili Sean Paul, Mahmun Orhan, John Newman, Fatboy Slim i mnogi drugi.

Najkreativnijim fanovima, Smirnoff Ice, kao oficijelno piće EXIT Leta Ljubavi, drugu godinu za redom pruža priliku da osvoje 15×2 paketa ulaznica za EXIT i Sea Dance Festival.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na sajtu www.smirnoffice.rs i odgovorite na pitanje „Šta povezuje Smirnoff Ice i Exit Leto Ljubavi?”. Spisak učesnika koji će osvojiti po dva paketa karata za oba festivala će biti obajvljen na sajtu www.citymagazine.rs 30.6. u 12h.

Budite deo jednog od najvažnijih svetskih festivala sa jedinstvenom atmosferom koja isijava iz zidova jedne od najvećih tvrđava u Evropi.

Surgeon  (photo promo) Mulero      (photo Paul Crause) 1.1 Sudar titana: Španski vizionar i britanski hirurg puštaju tehno cover topljenje festival Boris Brejcha na „Topljenje Festivalu“ cover easy tiger „Easy Tiger“ predstavlja Enza Siragusu i Marka Nastića VIBEindustry3-1_cover VIBEindustry 2017: Veče EDM zvuka u Kragujevcu · · · · ·