Uniqa osiguranje
U VAZDUHU · promo

Dom ne predstavljaju zidovi i adresa stanovanja već svi divni trenuci koje provodimo s onima koje volimo. Zato, uređivanju, sređivanju, dekoraciji, renoviranju i održavanju mesta u kojem živimo pristupamo veoma ozbiljno i detaljno.

Dom je svakako najveća i najvažnija investicija u koju se svako upušta. Često pored osnovnih ulaganja, ljudi u Srbiji ulažu i u instaliranje raznih sistema zaštite poput video nadzora, različitih alarmnih sistema i slično. Ovo je svakako odlična preventiva, ali ipak često se desi da većina građana zaboravlja na rizike poput požara, izliva vode iz instalacije, zemljotresa, poplava… Ipak, najčešći trošak izazvan je najmanjim štetama i često prelazi sumu od 100 evra. Tako na primer ukoliko vam pukne cev u kupatilu, morate da računate na obijanje, zamenu cevi, reparaciju pločica, a vrlo često i krečenje. Kad uz neophodni materijal dodamo i dnevnice majstorima, onda je jasno da ovaj kvar koji se često dešava, može ozbiljno da ugrozi vaš kućni budžet. Zanimljiva je činjenica da je samo tokom 2017. godine tokom prethodnih meseci prijavljeno čak 1100 štetnih događaja i to samo u okviru jedne osiguravajuće kompanije. U proseku, klijentima je bila isplaćena šteta viša od 400 evra.

Ono što se često smetne s uma je činjenica da se svi ovi troškovi mogu vrlo lako izbeći jednostavnim ugovaranjem polise osiguranja domaćinstva. Uprkos zastupljenom uverenju, osiguranje domaćinstva je izuzetno povoljno. Kada se uzme trošak eventualne štete i uporedi s troškom iznosa koje je na mesečnom nivou potrebno uplatiti za osiguranje domaćinstva, lako dolazimo do zaključka da je osiguranje mnogo bolja investicija. Na primer na ime osiguranja stana ili kuće veličine do 60 kvadratnih metara potrebno je izdvojiti 60 evra na godišnjem nivou. Pored osnovnih pokrića, u ponudi osiguravajućih kompanija postoje i polise koje nude osiguranje kompletne imovine i stvari domaćinstva koja se nalazi u vašem domu. Ta premija je nešto viša, ali svakako vrlo isplativa.

UNIQA osiguranje za svoje klijente pripremilo je brojne pogodnosti prilikom kupovine osiguranja domaćinstva. Sada, pored zaključenja osiguranja u poslovnicama, UNIQA osiguranje, klijentima je omogućilo da osiguraju svoj stan ili kuću putem vebšopa na adresi: www.uniqa.rs. Ceo proces onlajn kupovine se završava za nekoliko minuta, plaćanje se vrši platnom karticom, nakon toga, polisu klijent dobija na imejl.


1(1) Humanitarne akcije METRO Srbija 1 METRO: Digitalizacija u cilju unapređenja poslovanja kupaca 78 Envoy Conference: Savšen prostor za održavanje vašeg sledećeg događaja CeosetiznenađenjapakujeseutakozvaniKovceziciznenadjenjakojiklijentdobijasasvimdetaljima Prva agencija za osmišljavanje i organizaciju iznenađenja · · · ·