lino za city magazin-1
PULS GRADA · deca

Stručnjaci iz oblasti psihologije smatraju da na raspoloženje u toku dana svakako utiče to kako smo započeli dan. Ne samo da preporučuju da bi u novi dan trebalo da krenemo sa nečim što volimo, već preporučuju da to primenimo i veče pre. Muzika koja nam popravlja raspoloženje, društvo, kao i obroci koji se brzo pripremaju a prijaju nam, su upravo jednostavan recept za vedar dan!

Proizvodi iz asortimana brenda Lino, čiji je zaštitni znak medvedić Lino, su pravi izbor za početak i kraj dana. Lino proizvodi na bazi žitarica nastaju uz najviše standarde kvaliteta proizvodnje, a njihova receptura je obogaćena vitaminima i mineralima.

Čokolino je vedrio mnoga jutra i večeri generacijama dece, a sada su tu i nova Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob, kao i Lino crunch i Lino pillows proizvodi. Deo Lino asortimana su i Lino lada namazi sa unapređenom recepturom i povećenim procentom lešnika koji su odličan izvor minerala i vitamina, a kakao je izvor magnezijuma i antioksidansa.

Da li će izbor biti Lino lada nougat (koja sada ima čak 13% lešnika), Lino lada duo (sa čak 10% lešnika), Lino lada milk (sa velikim procentom mleka – 18% i 9% najfinijih prženih lešnika) ili Lino lada kokos (za sve ljubitelje kokosa), ostaje na vama. Ono što statistika kaže je da oni koji se odluče da dan započnu uz kašičicu Lino lade iz kuće izlaze raspoloženiji.

_DSC8962 Nega za celu porodicu – 70 godina čiste ljubavi Novogodisnja_carolija_na_sinama_naslovna Štarkova novogodišnja čarolija na šinama Dubai(4) 10 saveta kako putovati sa decom santa-school1 Upoznajte najstariju školu za Deda Mrazeve · ·