Chipsy
U VAZDUHU · promo

Kompanija Marbo, koja posluje u okviru PepsiCo grupe i fondacija “Podrži život” pokrenuli su zajedničku višemesečnu humanitarnu kampanju “Chipsy Domaćinski za prave stvari”. Tokom trajanja akcije „Chipsy Domaćinski za prave stvari“ od svakog kupljenog Chipsy Domaćinskog proizvoda deo novca će biti izdvojen za fondaciju. Prodajom kesica od svakog proizvoda od 60g doniraće se 1 dinar, a kupovinom velikog pakovanja 2 dinara.

Osnivač i predsednik fondacije “Podrži život” je popularni glumac i humanista Sergej Trifunović. Budući da već imaju odličnu saradnju sa snimanja reklama za Chipsy Domaćinski i da je Sergej Chipsy brend ambasador, kompanija Marbo jedan je od prvih partnera, koji je podržao fondaciju.

„Veliko nam je zadovoljstvo da pružimo podršku timu humanih i upornih ljudi na samom početku osnivanja fondacije Podrži život i njihovoj borbi za one kojima je pomoć zaista neophodna. Kompanija Marbo, članica PepsiCo grupe, koja je jedan od vodećih svetskih proizvođača hrane i pića, posebnu pažnju posvećuje svom konceptu – „poslovanje sa svrhom“ čiji su najvažniji elementi: posvećenost ljudima, talentima i održivosti životne sredine kroz ulaganje u zdraviju budućnost. Za nas odgovorno poslovanje podrazumeva i pružanje  pomoći i podršku životu, što je cilj ove fondacije,“ izjavila je Dunja Ivanović, direktor marketinga za  Zapadni Balkan.

“Ideja fondacije Podrži život je upravo pomoć deci koja su životno ugrožena, prikupljanje novčanih sredstava koja će pomoći u njihovom lečenju. Verujte da nije bilo lako napraviti fondaciju, ali smo ponosni zato što je ovako velika i značajna kompanja kao što je Marbo pružila podršku i svojim imenom dala na značaju celokupnoj ideji. Siguran sam da ćemo zajedno uspeti da pomognemo deci koja su životno ugrožena, jer kada imate prave ljude pored sebe, ništa nije nemoguće,” istakao je Radoica Ristić, upravitelj fondacije “Podrži život”.

Fondacija “Podrži život” je osnovana radi unapređenja socijalne i zdravstvene zaštite dece u Srbiji kroz humanitarne aktivnosti, podrške oboleloj deci i njihovim porodicama u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka, promovisanja i unapređenja sistema dečje zdravstvene zaštite.

Članovi Upravnog odbora fondacije “Podrži život” pored Sergeja Trifunovića koji je osnivač i predsednik upravnog odbora su: Slađana Tesla, Radoica Ristić, Vladimir Grbić, dr Vladan Babić, Svetislav Basara, Dragan Jaćimović, Žarko Paspalj i Radoslav Božović.

Knjaz Milos boca sa svecanog_otvaranja Knjaz Miloš: Najveća boca na vodi Nivea Soft Pokaži svoju Soft stranu – učestvuj u Nivea nagradnoj igri Gorenje Gorenje Grupa donira regionu pomoć u vrednosti od 250 000 evra Nivea Men Prihvati izazov i osvoji putovanje na utakmicu Lige Šampiona