naslovna psi
U VAZDUHU · životinje

Kao da odmor na tropskom ostrvu nije savršen sam po sebi, međutim, ovo ostrvo ima i divan dodatak, štence sa kojima se može igrati.

Šta bi moglo biti bolje od tropskog ostrva? Gomila divnih spasenih štenaca koji očajnički traže vašu pažnju i sa kojima se možete igrati na plaži, eto to je ono što je bolje.

Ova lokacija iz snova stvarno postoji. Dobrotvorna organizacija za spasavanje pasa pod nazivom Potkejk plejs ima bazu na Karipskom ostrvu Providensijales na ostrvima Turks i Kajkos, arhipelagu blizu Bahama. Ova dobrotvorna organizacija godišnje primi oko 500 lutalica i uvek traži velikodušne turiste da dođu i igraju se sa štencima.

Važno je da se štenci naviknu na to da su ponovo u okruženju sa ljudima pre nego što pronađu nove domove – tako da je igranje sa tim divnim psima bukvalno dobrotvorni rad. Takođe, turisti mogu da prošetaju kuce po plaži, a na taj način se štenci privikavaju na povodac. Ljudima je rečeno da se postaraju da je štene u hladu i da se ne zagreje previše, za njima treba da se pokupi izmet, a daju im se samo odobrene poslastice.

Pogledajte te preslatke njuškice.

Pravo, pravcato ostrvo štenacaOtvori galeriju
g-r-mottez-1157862-unsplash Koža najbrže ajkule na svetu koristiće se za poboljšavanje aviona BeFunky-collage (1) Lav protiv 20 hijena: Šta mislite ko je pobedio? Adorable-Before-and-After-Photos-of-Dogs-Growing-Up Ove slike pasa će vas sigurno raznežiti dave-ruck-732635-unsplash Od sada i krave imaju Tinder · ·