Mastercard i NIS
U VAZDUHU · promo

Tri četvrtine ispitanika novog MasterIndex Srbija 2018 istraživanja, godišnje studije potreba aktivnih korisnika kartica u zemlji, planira da putuje u inostranstvo ove godine; 57% njih putuje na odmor, a svaki deseti putuje u poslovne svrhe. Nezaobilazan saputnik na svim vrstama putovanja jeste platna kartica koja plaćanja, a ujedno i sam put, čini jednostavnijim, sigurnijim i bržim.

Upravo zato su kompanije Mastercard i NIS odlučile da pripreme osveženje za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica koji na svom putovanju naprave predah na nekoj od 167 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u periodu od 16. jula do 20. avgusta 2018. godine.

Naime, uz kupovinu goriva i dopunskog asortimana u vrednosti od 4.000 dinara i više i koju plate svojom Mastercard ili Maestro karticom, korisnici na licu mesta na poklon dobijaju osveženje u vidu hladne kafe ili kapućina, te tako svoje putovanje mogu nastaviti odmorni i osveženi.

Spisak benzinskih stanica na kojima važi akcija, kao i sve dodatne informacije možete naći na sajtu .

Plaža DR. Grandel: Idealna nega tela tokom leta Eucerin pH5 izmenjeno Nežna meka i lepa koža tokom leta 1000x500Mastercard Bezbednom vožnjom do odabrane destinacije za odmor Ultra (5) Spektakularan upad: Spusti se Ultra ziplajnom pravo na Lovefest · · · · · · ·