Coca-Cola nagradna igra
U VAZDUHU · promo

Koliko često vam se pruža mogućnost da sami izaberete nagradu koja bi bila baš po vašoj meri? I još da bude letnja, usmerena samo na uživanciju i opuštanje… Coca-Cola je odlučila da ovoga leta svojim fanovima pokloni nezaboravno leto uz nezaboravne poklone! Poklone koje ćete sami moći da izaberete i šansu da osvojite kako neku od dnevnih tako i neke od nagrada koje se dodeluju svakog sata. Dakle, najmanje 24 prilike svakog dana sve do 7. avgusta da ovo leto bude zaista nezaboravno!

Putovanja za dvoje na šest magičnih evropskih destinacija Barselona, Ibica, Amsterdam, Lisabon, Mikonos i Berlin! Svaka od ovih destinacija podjednako je privlačna, a svaki od ljubitelja Coca-Cole koji bude učestvovao u nagradnoj igri moći će da osvoji ovu nagradu koja se dodeljuje jednom dnevno. Mnoge fanove Coca-Cole će obradovati i što se među dnevnim nagradama nalazi i iPhone7, a tu su i nagrade koje se dodeljuju svakog sata- lejzi beg i bluetooth zvučnici.

Sve što ostaje jeste da zamislite sebe na jednoj od ovih destinacija, kako uspomene beležite svojim novim telefonom, opuštate se na terasi u lejzi begu i slušate letnje hitove preko zvučnika. Potrebno je samo da pronađete kod ispod čepa promotivne flašice Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0,5l ili ispod otvarača limenke od 0,33l, izaberete nagradu koju želite da dobijete, ukucate kod i odmah saznate da li ste osvojili nagrade. Da biste saznali kako da već danas počne vaše nezaboravno leto uz Coca-Cola nagrade posetite www.coca-cola.rs i informišite se o svim detaljima!

Letnji bioskop Sedmi “Dan Odgovornosti” kompanije Pernod Ricard Effie bronza 2 Bronzani Effie za kompaniju Bambi Efi nagrade Radison Grand kafa jedina kompanija koja je osvojila i srebrnu i bronzanu Effie nagradu najbolji edukatori 2 Otvorene su prijave za najbolje edukatore Srbije za 2017. godinu · · ·