JOS
U VAZDUHU · nagradne igre

Ako niste smarači, mislite da ste dovoljno kul, živite brzo i nemate vremena za gubljenje… onda imamo vest za vas! JOSH! Ribice stižu u modernom, redizajniranom pakovanju i nude vam praktična pakovanja za usput.

Za vas koji ne volite da eksperimentišete, Ribica je ostavila svoj dobro poznati slani ukus, ali dodala u svoj portfolio i prefinjeni ukus Italije – Ribice sirane sa dodatkom parmezana. Za one hrabre i kul, Ribica je spremila neponovljivi ljutkasti ukus  – kjut but ljut uz dodatak ljute papričice.

Uz ove novitete, JOSH! Ribica je odlučila i da se obrati svojim potošačima putem Vajbera i zanimljivih stikera koji opisuju i daju odgovore na razne svakodnevne situacije. I zato od sada, odgovore svojim prijateljima možeš da pošalješ i kroz poruke kao što su – „Gde si smaraču“, „Smarači stop!“, „Al’ si se upecao“ i mnoge druge svakodnevne izraze kojima ispunjavate svoj dan.

A pored toga, City Magazine deli svim kul ljudima poklone, u pitanju su 3 paketa JOSH! proizvoda. Potrebno je da na našoj Facebook stranici lajkujete i šerujete ovaj članak a u komentarima ispod ove vesti napišete koji bi ste izraz voleli da nađete na Viber stikerima. Dobitnici će naknadno biti obavešteni na istom mestu!

Čujemo se i vidimo JOSH!

Vasil Hadžimanov Vasil Hadžimanov specijalni gost kubanske trupe Ecos Company Woah nagradna igra Uvek spremni za Woah avanturu! 2018-09-04_18-36-31DSC_8627 Najbolje iz prirode u novim Nature Box proizvodima 0 K-Beauty Srbija: Korejska kozmetika koju morate da probate · · · ·