Belgrade to Bowie
KULTURA · art

Beograd je tokom naredna tri meseca domaćin izložbe “Belgrade to Bowie”. Ova jedinstvena izložba, organizovana u čast nedavno preminule muzičke legende, održava se u novoj zgradi Jugoslovenske kinoteke. Raiffeisen banka, kao generalni pokrovitelj, organizuje nagradni kviz na svojoj Facebook stranici i poklanja ulaznice za izložbu, kao i prigodne nagrade.

Ljubitelji lika i dela Dejvida Bouvija će u trajanju od 5 nedelja moći da testiraju znanje o svom muzičkom idolu, a desetoro najbržih među njima će svake nedelje osvojiti po dve ulaznice za izložbu, kao i šolju i majicu brendiranu u duhu izložbe.

Inače, osnovni deo Belgrade to Bowie projekta čini velika izložba fotografija Brajana Rašića, svetski poznatog muzičkog fotografa, koji je više od dve decenije bio jedan od Bouvijevih zvaničnih fotografa i zabeležio neke od istorijskih trenutaka ovog velikog multimedijalnog umetnika, kako sa brojnih turneja, tako i iz njegovog privatnog života.

Terapija umetnošću Art terapija: Kako probuditi kreativnost? BeFunky Collage‚1 Dve izložbe u galeriji Remont tokom juna Slučajna umetnost Slučajna a vrhunska umetnička dela KCB Leon Tarasewicz photo Grzegorz Dąbrowski. Izložba „A la frontière…!“ u galeriji Podroom · · ·