selfiji
U VAZDUHU · društvene mreže

U životu svake mlade osobe dođe vreme kada pretera sa selfijima, a to može da se poklopi sa periodom kada roditelji blamiraju svoju decu. Barem u društvu prijatelja ili simpatije kada se roditelji ponašaju tako da svima pa i njihovoj deci bude neprijatno. Ali, ako ste mislili da vas roditelji srame i da zbog njih bespotrebno crvenite, onda niste sreli Chrisa Martina.

Chris Martin (nije frontmen Coldplaya) na Inernetu objavljuje selfije na kojima oponaša svoju mezimicu. Dakle, sad vam sigurno prolazi kroz glavu neka situacija kada su vas roditelji osramotili, ali niko vas nije ismejavao baš pred celim svetom ili makar onim ljudima koji imaju računare i pristup internetu!

Otac oponaša ćerkine selfijeOtvori galeriju

Pre nego što osudite sirotog ćalca i kažete nešto kao što je „Zašto ne živi svoj život i ostavi ćerku na miru“ morate da znate i ovo… Chris Martin je profesionalni komičar i smislio je način kako da iskaže svojoj ćerki šta misli o njenim selfijima, suptilno ali tako da ga svi shvate ozbiljno. Nema šta, verujemo da je uspeo!

Komentari na internetu (foto: googleimages.com) Komentari na internetu: „Autor teksta je teška budala“ žene Inspirativne žene na Twitteru poznate Zvezde u bikiniju otac Otac i ćerka osvajaju Internet svojim frizurama · ·