otac i sin
PULS GRADA · deca

Svi smo mislili da su nam roditelji svemogući. Možda i dalje mislimo. Ali, taj osećaj da oni mogu sve da urade i sve da reše je nešto što nam je bilo bitno tokom detinjstva. A Dom, koji ima šest godina i obožava da crta, zaista ima oca koji može sve.

Ili barem može da oživi sinovljeve crteže. Čini to uz dozu digitalne magije i malo humora. Od lavova, lemura, zebri, brodova, Dom i njegov otac stvorili su divan altrenativni svemir ispunjen vrstama o kojima možemo samo da sanjamo. Sve je uglavnom slatko, mada ima i pomalo jezivih stvari. Kako bi sinovljevi crteži izgledali u stvarnom svetu, za to se pobrinuo ovaj otac. Jedno sjajno odrastanje i odlično zajednički provedeno vreme. Radove ove dvojice umetnika pogledajte u našoj galeriji. Naravno, ne zaboravite da se igrate sa svojom decom, i dozvolite im da vas nauče stvarima koje ste vi odavno zaboravili!

Otac i sin stvaraju zajednoOtvori galeriju
očevi Očevi i ćerke u epizodi „Ulepšaj taticu“ Srce od hleba za decu Srce od hleba za mališane iz Zvečanske io Smešne ilustracije o tome kako je to biti otac ui Kostimi za Noć veštica za roditelje i decu ·