moda
PULS GRADA · moda

Možda se vreme predomišlja pa je čas toplo čas hladno, čas ogreje sunce pa opet padne sneg, ali rasprodaje zimskih stvari u prodavnicama i dolasci novih kolekcija najavljuju veliku istinu. Proleće je tu. A budite spremne i za slatko lude modne kombinacije. Što da ne, do sledećeg proleća će proći dosta vremena.

Ako ste i vi lude za dobrim izgledom, a želite da izgledate malo otkačeno, predložićemo vam nekoliko kombinacija. Biće tu ležernih vikend kombinacija, onih koje priliče radu u kancelariji, a naći ćete i neke ideje kako da upotpunite i svoj stil. Kombinujte farmerke i široke majice, cipele na štiklu i satenski topić, cvetne dugačke haljine i cipele jarkih boja, majice sa natpisom i midi suknje, iscepane farmerke i lagani džemper. Sve ovo je razigrano, moderno i naravno, nosiće se ovog proleća. Vintidž je u modi, pa možete i da prekopate po staroj garderobi, znate već gde su mamin ili bakin orman! U galeriji pogledajte neke od kombinacija, možda dobijete inspiraciju.

Proleće 2017.Otvori galeriju
Nedelja mode u Londonu Sve što bi trebalo da znate o Nedelji mode u Londonu nm Novi dizajneri koji stupaju na svetsku scenu Pravilno kombinujte modne detalje Pravilno kombinujte modne dodatke covernyfw2017 Nedelja mode u Njujorku: Jesen obećava · · · ·