eduTV fotka za stampu
PULS GRADA · aktuelno

Obrazovna televizija eduTV je tu zbog savremenog gledaoca koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv i interaktivan način.

Misija eduTV-a je da širi znanje i motiviše na uspeh. Ovo je pravo mesto da saznate odgovore na najrazličitija pitanja i steknete visok nivo opšte kulture, a uz to se i odlično zabavite. Očekuju vas sadržaji iz oblasti nauke, tehnologije, biznisa, kulture, obrazovanja, motivacije, dizajna i mnogih drugih.

Program se emituje u okviru MTS paketa, IPTV paketa Orion telekoma, NetTV Plusa, KBC Neta, MadNeta, AVAX Neta (BiH), AVcoma i još preko 20 lokalnih kablovskih operatera širom Srbije.

eduTV donosi i sasvim novo iskustvo gledanja televizije, jer program možete gledati i preko eduTV Android aplikacije, koja je dostupna besplatno na Google Play Storeu, kao i na eduTV YouTube kanalu.

CARTE POSTALE_BELGRADE5_cover Akcija za izbeglice koje dolaze u Beograd: Malo dostojanstva, puno ljubavi 1234 Praznična dekoracija: Korisni trikovi Foto Marija Konjikusic_Design Isidora M. Nikolic (1) Stipendije od 600.000 dinara za mlade naučnike david-bowie-blackstar-video-still-2015 Poslednjih 5 godina: Trejler za HBO dokumentarac o Dejvidu Bouviju · · ·