Mladi lideri
U VAZDUHU · promo

Kompanija Carlsberg Srbija je četvrtu godinu zaredom pokrenula „Program za lidere budućnosti“. Program pruža studentima priliku za sticanje prvog praktičnog poslovnog iskustva odmah nakon završenog fakulteta i to u internacionalnoj kompaniji.

Kroz dvogodišnji rad u kompaniji Carlsberg Srbija, troje najboljih akademaca dobiće priliku da teorijsko znanje stečeno na fakultetu nadograde praktičnim iskustvom. Svakodnevni rad, kao i učešće u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupacije, pružiće im priliku ne samo za sticanje radnog iskustva, već i širenje vidika i upoznavanje sa dobrom praksom koju su razvili stručnjaci ove kompanije.

„Za tri godine trajanja „Programa za lidere budućnosti“, karijeru u Carlsberg Srbiji otpočelo je osmoro akademaca, a njih troje je nastavilo sa radom u našem timu i nakon završetka programa. S obzirom da je naša kompanija otvorena za promene i nove ideje, mladi kod nas zauzimaju posebno mesto. Ponosni smo što ćemo i ove godine ovim programom omogućiti da još troje mladih i talentovanih akademaca primeni svoje znanje i isproba poslovne ideje u praksi.“ – poručila je Lidija Latinović, direktorka sektora za ljudske resurse u Carlsberg Srbija.

„Kao jednom od učesnika na ovom projektu pružena mi je prilika da savladam tehnike samostalnog vođenja posla kroz konkretne zadatke i da svojim trudom pokažem kako mogu da dam svoj doprinos poslovanju kompanije. Kada bih se našla u situaciji da se ponovo prijavim za ovakav program, svakako bih to učinila.“ – utisak je Marije Ivanović, koja zahvaljujući „Programu za lidere budućnosti“ trenutno radi u Key Account timu sektora prodaje.

Ove godine na konkurs mogu da se prijave apsolventi osnovnih ili master studija, kao i oni koji su diplomirali u poslednjih godinu dana iz oblasti ekonomije – trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, sa prosečnom ocenom iznad 8,5.

Global Citizen Global Citizen program internacionalnih praksi Fića Briga o automobilu počinje osiguranjem Redizajnirani Vip centar Otvorena Vipova digitalizovana prodavnica u Knez Mihailovoj ulici Fashion Park Inđija Fashion Park Inđija: Srpski autlet proglašen za najbolji u Jugoistočnoj Evropi