HyperFocal: 0
U VAZDUHU · promo

Hotel InterContinental u Ljubljani primio je prve goste u svom luksuznom i modernom ambijentu. Ovo je prvi hotel u Ljubljani sa pet zvezdica, namenjen je poslovnim ljudima, nalazi se u centru glavnog grada Slovenije.

Na svakom koraku oseća se moderna elegancija, od prizemlja u kojem je cafe Bloom lounge, preko prostora sa konferencijskim dvoranama, luksuznim sobama raspoređenim na 16 spratova, SPA centrom, pa sve do restorana koji se nalazi na vrhu hotela i koji pruža gostima jedinstven pogled sa terase na sve četiri strane grada.

Hotel ima 165 luksuznih, prostranih i toplo sređenih soba, od čega su 14 apartmani. Predsednički apartman nalazi se na 19. spratu, ima panoramski pogled i predstavlja najluksuzniji smeštaj u Ljubljani.

Posebnu atrakciju hotela predstavlja restoran&Bar B (izgovora se bi i označava englesku reč za pčelu) smešten na vrhu hotela, na 20. spratu koji nudi prvoklasno gurmansko iskustvo. Kreativni koncept restorana postavio je italijanski šef Alfredo Ruso, nosilac Mišelinove zvezdice. Meni koji je osmislio prati najlepša jela internacionalne kuhinje, obogaćen je mediteranskim temperamentom, ali i kulturom i ponudom lokalnog okruženja.

Kompanija Delta Holding investirala je u izgradnju hotela oko 50 miliona evra i jedna je od retkih srpskih investicija na tržištu Evropske unije.


13439082_1044201142282859_1041024597982075214_ncover Razbijte rutinu mini odmorom Moja Kravica trougao Kako se pakuje „Moja kravica“? Zepter Therapy Air Ion Kako se zaštititi od ambrozije i sve većeg zagađenja vazduha? Edukativne radionice u Coca Cola podška mladima Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije · ·