Jump Inn
U VAZDUHU · promo

Prošle nedelje u Beogradu u čuvenoj i sve popularnijoj Savamali, na uglu Karađorđeve i Zagrebačke ulice, zvanično predstavljen Jump Inn Hotel.

Hotel je smešten u zgradi koja je sagrađena 1924. godine i koju je projektovao ruski emigrant Nikolaj Vasiljev, poznat i po projektu zgrade današnjeg Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Kako hotel pripada TRIPLE JUMP GRUPI čija je osnovna delatnost zastupstvo i distribucija sportskih brendova, a čiji je osnivač bivši jugoslovenski olimpijac u troskoku Milan Spasojević otud inspiracija za naziv Jump Inn.

“Želja nam je bila da hotel svojim dizajnom i funkcionalnošću doprinese globalnoj ideji oživljavanja Savamale sa savremenim multi sadržajima u prelepim i monumentalnim starim zdanjima ovog dela Beograda. Zato smo se odlučili za moderan dizajn sa motivom i fotografijama poznatih srpskih i svetskih atletičara – skakača. Akcenat je stavljen na dizajn, udobnost i uslugu koja se oseća od samog ulaska u hotel ” , rekla je Sanja Todorović generalni direktor hotela i dodala: “Hotel ima 49 soba i kako je zgrada pod zaštitom države i specifične konfiguracije bezmalo je svaka soba autentična i drugačije opremljena unikatnim nameštajem. Pored smeštaja za poslovne ljude, porodice i turiste koji u Beogradu prepoznaju mesto za odličan provod hotel ima i konferencijski blok od dve sale koje mogu da prime do 80 osoba.”

Uz predstavnike hotela i media otvaranju hotela prisustvovali su i naši proslavljeni atletičari Biljana i Dragutin Topić, Mihail Dudaš, Milan Spasojević, Miloš Srejović, Nenad Stekić, Olga Gere, Slobodan Branković, Borisav Pisić i Janoš Hegediš.

Maturski sajam U Beogradu je održan prvi “Maturski Sajam by Wannabe” Nescafe NESCAFÉ kafe i crvene šoljice preplavile Trg Nikole Pašića Nescafe Započnite vikend uz šoljicu NESCAFÉ kafe Ellese Zvezda takmičenja „X Faktor“ Tamara Milanović novo zaštitno lice Ellesse brenda