Tim na zadatku Dobar start
PULS GRADA · aktuelno

Praksa je odlična prilika da mladi studenti steknu onaj „prstohvat” znanja koji im fali da bi pravo iz fakultetskih klupa seli na svoje radno mesto. Ovu potrebu mladih prepoznaju brojne kompanije koje organizuju programe praksi, ali kada ih i plaćaju polaznicima – to je poseban benefit.

Konkurs za plaćenu praksu Dobar start, koja bi mogla biti prekretnica za mnoge mlade, posebno one zainteresovane za karijeru u prodaji, pokrenula je kompanija Nelt. Dobar start ima za cilj još bolji finiš! Cilj programa je da mladim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje i da budu plaćeni za to. Na konkurs se do 30. maja mogu prijaviti svi apsolventi, studenti završnih godina i master studija koji imaju vozačku dozvolu B kategorije, znaju engleski jezik i žele da se usavrše za rad na poziciji Key Account Manager-a.

“Uspeh ovog plaćenog programa prakse koji realizujemo četvrti put potvrđuje da je neophodno uspostaviti vezu sa mladima još u fazi završavanja formalnog obrazovanja i tako usaglasiti njihova i očekivanja kompanija. Sektor prodaje je jedno od najperspektivnijih mesta u Neltu, i otvara brojne mogućnosti za usavršavanje te zbog toga pozivamo studente da se prijave i uz dobar start ostvare još bolji finiš”, izjavila je Marija Kosanović, supervizor za regrutaciju i selekciju.

U periodu od osam meseci polaznici dobijaju priliku da rade na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i stiču znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz formalne treninge i radionice. Polaznici rade u dodeljenim timovima i sa mentorima, ali funkcionišu i kao grupa sarađujući međusobno na organizovanim zajedničkim trening-aktivnostima, prezentacijama kao i na neformalnim druženjima. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja, a najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji Nelt.

“Meni je najbitnije to što je praksa dinamična, što omogućva da radimo na realnim projektima i zaista osetimo kako je to biti zaposlen u sektoru prodaje. Mentori iz kompanije su mi ukazali na potencijale koje imam kada je prodaja u pitanju i motivisali me da dam sve od sebe i na kraju dobijem stalan posao”, opisao je Miloš, jedan od polaznika prethodnih programa koji je dobio posao u Neltu.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti popunjavanjem formulara i više o programu saznati na sajtu ili facebook stranici kompanije Nelt.

fijuk br plakat privju Fijuk sajam u CUK Imago Okupirani bioskop film „Okupirani bioskop“ Senke Domanović od sutra okupira repertoar M3 Mesec matematike 2018. page-met-cover Met Gala 2018: Najbolje sa crvenog tepiha · · ·