28 McDonalds restoran u Srbiji_Ada Mall tržni centar
PULS GRADA · aktuelno

Dvadeset i osmi McDonald’s restoran u Srbiji, otvoren je danas, u okviru Ada Mall šoping centra.

„U novi restoran smo investirali 800.000 evra i direktno obezbedili posao za 30 novih radnika. Restoran u Ada Mall šoping centru je prvi koji otvaramo ove godine i time nastavljamo naš poslovni plan da svake godine otvorimo bar jedan novi restoran i na taj način podržavamo razvoj domaće privrede.“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s nastavlja sa uvođenjem najsavremenijih tehnologija, pa će restoran u Ada Mall šoping centru biti čak dvanaesti objekat koji poseduje terminale za poručivanjeself order kioske. Na tri kioska u restoranu gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. Ovaj restoran takođe poseduje i digitalni meni board.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru Ada Mall šoping centra je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje.

naslovna edit Ana Stanić gost na otvaranju manifestacije „Povedi me u letnji provod“ DJ Jelena Milasinovic Poslednji filharmonijski afterparti u sezoni – Late Night Classic u Savamali BeFunky-collage Prolećni koncert BeoBalet hora u Legatu Petra Lubarde Triple Jump Group team The Body Shop je stigao u Srbiju! · · · · ·