McDonald’s restoran
PULS GRADA · aktuelno

Dvadeset i sedmi McDonald’s restoran u Srbiji, a četvrti u Novom Sadu, otvoren je u okviru Promenada šoping centra.

McDonald’s nastavlja sa uvođenjem najsavremenijih tehnologija, pa će restoran u tržnom centru Promenada biti čak deveti objekat koji poseduje terminale za poručivanje („self order“ kioske i „digitalni meni bord“). Na tri kioska u restoranu gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi.

Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema.

„U novom restoranu smo obezbedili posao za 30 novih radnika. Restoran u Promenada šoping centru je prvi koji otvaramo od početka godine i u godini kada slavimo značajan jubilej, trideset godina rada u Srbiji. Nastavićemo i naredne godine da širimo poslovanje i zapošljavamo nove ljude.“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru Promenada šoping centra je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje.


Stan Lee Vaš drugar Sten Li (1922 – 2018) Zvezdara Svako dete zaslužuje najbolji početak naslovna Nauka, umetnost i „Mejkers“ kultura u Beogradu tokom novembra Dan pažnje Sedam trikova za uvođenje ljubaznosti i pažnje u svakodnevni život · · ·