"Istina o mladima"
PULS GRADA · aktuelno

Zašto su današnji uzori mladih Novak Đoković, Nikola Tesla, Aleksandar Vučić, Stiv Džobs, Zoran Đinđić, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Vladimir Putin, Anđelina Žoli… i kako ih vide mladi umetnici otkriva izložba „Istina o mladima“ kojom je predstavljeno istoimeno istraživanje i studija ekspertskog centra McCann Truth Central Beograd.

Izložba Istina o mladima na kojoj je deset mladih umetnika predstavilo svoja autorska dela inspirisana listom 10 najvećih uzora mladih u Srbiji otvorena je pred velikim brojem posetilaca u UK Parobrod.

Kako su to sami naveli u istraživanju, mladi su za uzore birali one koji su do uspeha došli sopstvenim radom, doslednošću i upornošću, one koji poseduju dozu autoritativnosti i sklonosti da žive život po sopstvenim pravilima. Lista top 10 najvećih uzora nastala je na osnovu istraživanja i studije McCann Truth Centrala o mladima u Srbiji, njihovim stavovima, navikama, strahovima, uzorima…

Cilj ove studije je da na što objektivniji i sveobuhvatniji način otkrije istinu o mladima u Srbiji, da sazna koji su njihovi ciljevi u životu, strahovi, nadanja, strasti i da utvrdi sličnosti i razlike sa njihovim globalnim vršnjacima. Istraživanje obrađuje veliki broj tema, od odnosa mladih prema porodici, emotivnim vezama, seksualnosti, tehnologiji i društvenim mrežama, brendovima, kupovini, do tema kao što su društvena odgovornost, politika, budućnost.

Comedy fest Šta sve možeš na Comedy Festu za 2000 dinara cover2 Prvi srpski turnir u Monopolu Fashion Week Dodelom nagrada zatvoren 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week 12321662_570659056423253_8353434761548297490_n Sajam obrazovanja EDUfair™ 2016: Šta upisuješ? · · · ·