Gugažina - tamo gde klinci zaista uživaju
U VAZDUHU · promo

Brend GUGADŽINA nastao je iz želje i potrebe da se na domaćem tržištu pojavi novi dizajn za decu, nešto što će probuditi maštu i vratiti i mame i tate u detinjstvo. Garderoba GUGADŽINA je proizvod nastao na osnovu dečjih crteža, priče sa mališanima, njihovih ideja i potreba.

Deca su najiskreniji kritičari, a tvorci ovog brenda rešili su da oslušnu njihove sugestije i mišljenja. Na taj način su nastale ove vesele kreacije, kao i neuobičajen dizajn. Već na prvi pogled postaje jasno da je u pitanju nešto što sasvim odudara od uobičajenog i stereotipnog dizajna današnjih kolekcija za najmlađe.

GUGADŽINA je nastala u novembru 2012. sa ciljem da udđe u život onih koji imaju decu, i to kao jedna vesela, nasmejana i drugačija ideja. Pogledajte neke od najzabavnijih modela ovog zanimljivog brenda namenjenog najmlađima.

Gugažina - tamo gde klinci zaista uživajuOtvori galeriju
Frikom dan Prvi Frikom praznik sladoleda Kotanyi tim promo Kotanyi – Moje kuvanje, moja umetnost Jana Jana: Nova ograničena serija „Samo ljubav“ bočica Chuck Tylor All Star II Futura Converse: Chuck Taylor All Star II Futura · · · ·