Aleksa Vuković
U VAZDUHU · grad

Britanski modni brend SUPERDRY otvorio je svoju prvu prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici 33.

Reč je o uzbudljivom savremenom modnom brendu koji je fokusiran na proizvode visokog kvaliteta i predstavlja svojevrsnu fuziju „vintage Amercana“ i japanskih grafika i neizbežnog britanskog „uličnog stila“.

Odlikuje se kvalitetom materijala, autentičnim vintage pranjima, jedinstvenim detaljima, i prilagođen je osobama kojima je na srcu ulična moda. Takvu posebnost brend je stekao delom zahvaljujući naklonosti velikog broja poznatih ličnosti širom sveta, među kojima su Ben Stiler, Idris Elba, Dejvid Bekam, Justin Bieber i mnogi drugi.

Nadežda DimitrijevićOtvori galeriju

Superdry prodavnica se prostire na 220 m² i predstavlja poslednju generaciju modernog enterijara i prezentacije muške i ženske odeće, obuće i aksesoara. Ovaj britanski brend ima značajno i rastuće prisustvo u svetu. Superdry asortiman je dostupan i u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

iStyle Terazije Nova iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u srcu Beograda Leila Records LEILA RECORDS: Nova sezona DJ nastupa DSC04173coverleila Prodavnica ploča i bar Leila Records: Jedinstven zvuk vinila wurstplatzcover Wurst Platz Bar: Rokenrol u centru prestonice · · · · · · · · ·