Jevremova 25
U VAZDUHU · grad

Otvoreno je novo mesto u centru grada – lifestyle/concept store Jevremova25. Ovaj višenamenski prostor okuplja umetnost, modu, arhitekturu i dizajn, balet, kvalitetnu i neobičnu hranu, dobro vino i šoping – sve one koji učestvuju u stvaranju, ali i one koji znaju da uživaju – i kao takav, jedinstven je u Beogradu.

Gosti svakodnevno mogu da uživaju u produženom doručku koji prerasta u branč dok se za ručak svakoga dana smenjuju dnevni meniji uz stalnu a la carte ponudu. Prednost ovog mesta je rana večera po ugledu na milanski aperitivo koji podrazumeva da gosti za malo povišenu cenu pića mogu da uživaju neograničenu količinu različitih kulinarskih specijaliteta. Kao poseban kuriozitet, posetioci mogu da zatraže jelo po svojoj želji.

U Jevremova25 šopu možete pronaći ekskluzivne kolekcije modnih dizajnera, slikara, ukrase i poklone, home ware i papershop. Takođe, ono o čemu se najviše priča je povratak čuvenih patika, Startasica iz Borova.

Nikako ne treba zaboraviti Arts&Crafts Concept, starosedeoca na ovoj adresi, koji preko 25 godina pruža usluge projektovanja, proizvodnje dizajnerskog nameštaja i elemenata enterijera kao ni Backstage Dance store, specijalizovanu prodavnicu profesionalne baletske i plesne opreme, jedinu te vrste u našoj zemlji.


Maroko 60 godina dobre saradnje Srbije sa Kraljevinom Maroko Pink banana Startas patike Jevremova25: Veliki povratak Startasica Noć istraživača 12. Noć istraživača Back to school Back to school vikend u SC Stadion! ·