H&M prodavnica u Kragujevcu
PULS GRADA · aktuelno

Švedska kompanija H&M otvorila je danas prvu prodavnicu u Kragujevcu, u okviru šoping centra Kragujevac Plaza, uz prisustvo specijalne gošće pop pevačice Jelene Tomašević i velikog broja ljubitelja mode. Neki su čekali od ranih jutarnjih časova, a prvih 100 nagrađeno je poklon vaučerima za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara. Do kraja dana svi posetioci moći će na kasi da ostvare 20 odsto popusta na celokupnu kupovinu.

„Srećni smo što smo stigli u Kragujevac i što su moda i kvalitet po najpovoljnijoj ceni, na održiv način sada dostupni i u ovom delu Srbije. U svim našim prodavnicama svako može pronaći nešto za sebe, bez obzira na godine, novac i lični stil. Sigurna sam da će ovo biti omiljena modna destinacija mnogima, ne samo Kragujevčanima već i svima iz Šumadije. Moram da istaknem da sam posebno ponosna na naš tim u prodavnici, koji će svim našim kupcima omogućiti vrhunsko iskustvo kupovine”, izjavila je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku, Sloveniju i Gruziju.

”Izuzetno mi je drago što sam bila deo otvaranja H&M-a, posebno zato što sam zajedno sa zaposlenima odigrala tradicionalni ples. Sada znam zašto su njihova otvaranja poznata širom sveta, jer je to jedna nesvakidašnja energija. Privatno često kupujem u H&M-u, naročito za ćerku, i jako me raduje što će sada i moji Kragujevčani imati jednu ovakvu prodavnicu”, rekla je Jelena Tomašević, koja je održala mini koncert i uslužila prvog kupca u novootvorenoj prodavnici.

H&M u Kragujevcu ima ukupnu radnu površinu od 1.640 kvadratnih metara i prostire se na dva nivoa. Radno vreme biće od 10 do 22 časa radnim danima i vikendom. U bogatoj ponudi prodavnice naći će se odeća, obuća i modni dodaci za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe iz dobro poznatih kolekcija – Everyday, Modern Classic, Mama, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Small Girls/Boys, Big Girls/Boys, Baby, Underwear, Accessories.

H&M je u Srbiju stigao 2013. godine i do sada je otvoreno 11 prodavnica u 7 gradova širom zemlje – četiri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jedna u Nišu, Pančevu, Zrenjaninu, Subotici i sada u Kragujevcu. H&M je poznat po tome što nudi širok spektar garderobe, zajedno sa najnovijim trendovima i pruža inspiraciju posetiocima da sami kreiraju sopstveni stil.

BBF_2017_beerfest_home_baner_en_cover 15. Belgrade Beer Fest na Ušću Sarajevo filmski festival Aduti 23. Sarajevo film festivala Štrand_cover City letnja preporuka #23: Štrand Summer Fest fasada Crowdfunding kampanja za Mikser House Sarajevo · · ·