Skechers
PULS GRADA · shopping

U Novom Sadu je na adresi Trg slobode br. 2, otvorena prva prodavnica obuće renomirane američke kompanije Skechers u Srbiji. Ovim otvaranjem započeta je dugoročna saradnja kompanija Skechers i Beosport, a iz obe kompanije ističu da je ova prodavnica samo prva u nizu mono brend radnji koje kompanija Beosport, kao regionalni lider u maloprodaji prestižne lifestyle i sportske odeće i obuće, namerava da otvori u Srbiji.

Skechers prodavnica će u potpunosti pratiti koncept, asortiman i viziju Skechers brenda koji je identičan na svim meridijanima, te će tako novootvorena prodavnica u Novom Sadu biti potpuno identična onoj u Njujorku ili Parizu. Samim tim, građani i posetioci Novog Sada će od danas biti u mogućnosti da uživaju u kvalitetu i širokom asortimanu Skechers obuće, čime će se priključiti milionima ljudi širom sveta koji svoje poverenje poklanjaju upravo Skechers brendu.

Otvorena prva Skechers radnja u Novom SaduOtvori galeriju
Kolekcija adidas Pharrrella Williamsa Kolekcija Pharrella Williamsa konačno u Beogradu H&M Studio H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2018 Pepe Jeans SS18 PEPE JEANS: Urbani brend koji postavlja standarde people-2581913_960_720 Na šta da obratite pažnju kada kupujete odeću? · · · · ·