DSC_3646
U VAZDUHU · promo

Nakon predstavljanja projekta Delta Biznis Inkubator, zvanično su otvorene prijave za Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Svi zainteresovani mogu da se prijave do 15. juna na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs.

Nakon prijave i procesa selekcije, sledi tri meseca razvijanja ideje uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Početni razvoj startapa biće omogućen zahvaljujući biznis konsultantima, mentorima, mreži kontakata i finansijskih sredstava koji će biti na raspolaganju. Konačni cilj Delta Biznis Inkubatora je doprinos preduzetništvu u Srbiji i investiranje u dobre biznis ideje u vidu novih startapa.

Pored Beograda, ovaj program će biti predstavljen u još 11 gradova Srbije u narednom periodu. Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Direct Media Akademija Marketing stručnjaci na devetoj Direct Media Akademiji poručili: Inoviraj, ne imitiraj pokreni-se-za-nauku Kompanija Filip Moris pokreće konkurs za poboljšanje uslova rada u naučnim ustanovama FRIKOM biskvit cokolada fin Grandissimo sladoledi: Poseban doživljaj uživanja Hana Ubović i Saša Zdjelar Hana Ubović je pobednica dečjeg konkursa „Fudbal je ljubav“ · · · ·