grandmother-microsoft-paint-art-concha-garcia-zaera-spain-16
U VAZDUHU · urban flash

Neke bake provode vreme u bašti, druge štrikaju ili prave goblene. Osamdesetsedmogodišnja Končita Garsija Zera pak ima dosta drugačiji hobi od svojih prijateljica. Ona svoje slobodno vreme provodi crtajući… u MS Paint-u!

Končita je otkrila ovaj program kada su joj deca kupila računar i od tada ne prestaje da ga koristi za stvaranje svojih malih remek-dela. 

Sve je počelo kada joj se muž razboleo. Budući da je morala da se stara o njemu i ostaje u kući po ceo dan, Končita je odlučila da pronađe novu zanimaciju u trenucima razonode. Crtanje u Paint-u se nametnulo kao odlična razbribriga. Prvobitno je pravila jednostavne crteže, ali je vremenom sve više truda ulagala u ilustrovanje najmanjih detalja. Na kraju je došla do toga da pravi crteže po ugledu na razglednice, a za ceo proces joj je ponekad potrebno i do dve nedelje!

Končita je svoja remek-dela prvobitno objavljivala na Facebook-u, ali joj je unuka predložila da je bolje da pređe na Instagram. To se ispostavilo kao odlična odluka s obzirom na činjenicu da je sada prati i u njenim radovima uživa čak 123.000 ljudi, što skromnu bakicu zaista ostavlja u čudu. U našoj galeriji možete videti zbog čega su ljudi impresionirani njenim šarmantnim MS Paint slikama.

Majstorije jedne bake u MS Paint-uOtvori galeriju
576aa6c991058425008cab83-960-480 Kako uspešni definišu uspeh brooke-cagle-38255-unsplash-1000x500 Ime je povezano sa vašim izgledom (više nego što mislite) alexandra-gorn-471463-unsplash-1000x500 Zašto imate nesanicu i kako je eliminisati cover-pizza Recept za picu jednog inženjera · ·