collage
PULS GRADA · deca

Većina žena troši ogromne svote novca na preparate i tretmane za negu kose. Sve te maske, kapi, vitamini, šamponi… Pravo malo bogatstvo! Sa druge strane, postoje srećnice koje prirodno imaju bujnu, kovrdžavu i kvalitetnu kosu. A beba Čanko iz Japana svakako spada u ovu drugu kategoriju!

Ova šestomesečna beba postala je poznata na Instagramu zahvaljujući svojoj neverovatnoj frizuri. Bilo je dovoljno da mama objavi nekoliko fotografija bebe koja, iako tako mala, već ima ogromnu količinu kose i pravi šiz friz!

Čanko je rođena sa puno kose koja od tada raste velikom brzinom, tako da ona već sada ima frizuru koja u velikoj meri podseća na kultni izgled Elvisa Prislija, čemu niko ko je vidi ne može da odoli. Zahvaljujući svojoj neobično gustoj i bujnoj kosi ova beba je do sada skupila već 70 hiljada pratilaca. Malo ste ljubomorni, zar ne?

U nastavku pogledajte fotografije malene Čanko i javite nam da li biste i vi voleli da imate ovakvu “grivu”.

Šiz frizOtvori galeriju

 

Siromašno dete Koje su trajne posledice odrastanja u siromaštvu JimJam JimJam u novom izdanju sa obogaćenim sadržajem cover www.mymydiy.com Dečje kućice: Savršeni kutak za mališane Father-cover Tata je aranžirao ćerkine školske obroke po uzoru na njene crteže · · · · ·