f99ce772-c1b3-47d9-95b7-c45e891517c3-bustle_102416_503
U VAZDUHU · urban flash

Horoskopski znaci nas opisuju na razne načine i mogu predvideti neka naša ponašanja u određenim situacijama. Tako ima onih znaka koji imaju veću tendenciju da se fokusiraju na ono negativno i povedu se mračnijim mislima.

Naravno da svako od nas može imati svoje mračne trenutke u kojima vidimo samo ono loše, a naš horoskopski znak utiče na verovatnoću da pođemo tim putem. To je zbog toga što su pojedini znaci osetljiviji na određenu vrstu energije i određeni tip iskustva. Ne reaguju svi pripadnici istog znaka na isti način u pojedinim situacijama, jer su možda razvili drugačije mehanizme odbrane i reakcije. Kada su u pitanju mračne misli, ova dva znaka su najsklonija njima.

Rak

Ovaj znak je povezan sa Mesecom i kako se on stalno menja i prolazi kroz razne faze, to se može dogoditi i ljudima koji pripadaju ovom znaku. Oni mogu biti podložni čestim promenama raspoloženja i usled toga imati problema sa niskim samopouzdanjem ili interakcijom sa drugim ljudima. Može im se činiti da svi gaze preko njih i zbog toga mogu vrlo lako nekog izbaciti iz svog života zauvek.

U nekim slučajevima, rakovi mogu biti nepoverljivi prema drugima i usled toga i ljubomorni u vezama. Češće će gledati čašu kao polupraznu nego kao polupunu, ali to može biti i dobro. Te mračne misli ih čine pribranim i svesnim stvarnosti, i ako se savladaju na pravi način, mogu biti samo prirodno sredstvo za upotrebu intuicije. Uz vežbanje sigurnosti i samopouzdanja, rezultat može biti daleko pozitivniji.

Škorpija

Škorpije su pod uticajem Plutona, i ta daljina simbolizuje njihovu povezanost sa podzemljem i najdubljim uglovima ljudskog iskustva. One često razmišljaju o teškim životnim temama i to ih može odvesti na prilično mračan put. Po prirodi žele da proniknu u najdublji deo svakog problema i da vide ko nešto krije, ko laže i ko upravlja situacijom.

Iako nisu toga uvek svesne, usled svega ovog mogu postati ljubomorne i čak osvetoljubive. Ključ rešavanja ovog problema leži u tome da se nauči balans i poverenje u ljude i njihove namere. Ne treba da se odreknu ozbiljnih razgovora i svoje suštine, samo treba pronaći ravnotežu između svetla i tame. Tada do izražaja može doći i emotivna strana ovih ljudi, koji mogu biti i vedri, a ne samo sumnjičavi.


naslovna Dela Leonarda da Vinčija na poštanskim markicama goodfellas Da li su niski muškarci stvarno agresivniji od visokih? Samopouzdanje u velikoj meri određuje uspeh emotivne veze Kako odnos sa roditeljima utiče na kvalitet emotivne veze u odraslom dobu? 003-nagging-Habits-Might-Sink-Your-Relationships_572367250-Bobex-73-1024x683 Ove vrste ponašanja uništavaju vašu vezu · · · ·