Maternity-shoot-lead
fotografija

Poziranje za fotografije nekoliko dana pre nego što očekujete da ćete se poroditi i nije baš prioritet većine majki. Ipak, mnoge se i pored toga odlučuju da na slikama zauvek ovekoveče ove momente u svom životu. Jedna od takvih dama po imenu Nikol Kamerun je rekla svom mužu Todu da nije spremna za seriju ozbiljnih fotografija kakvu su planirali.

On je njenu izjavu shvatio bukvalno pa je umesto tradicionalne foto sesije organizovao nešto sasvim drugačije sa ciljem da je oraspoloži i olakša joj poslednje dane trudnoće. Budući da su oboje ljubitelji horora i Noći veštica, Tod je odlučio da njihove fotografije budu u znaku strave i užasa.

Inspiraciju je pronašao u filmu Osmi putnik (Alien) i uz pomoć par rekvizita pripremio je zaista nesvakidašnje iznenađenje za svoju dragu. Nećemo vam otkriti kako je ispala njihova trudnička foto sesija, već vas pozivamo da to sami proverite u našoj galeriji. Jedino ćemo vam reći da je Nikol bila više nego oduševljena ovom idejom i da su se budući roditelji slatko smejali dok su je sprodovodili u delo.

UPOZORENJE: Prizori koje ćete videti su uznemirujući za mnoge ljude. Ako vam ne prija estetika horor filmova, savetujemo vam da ne otvarate galeriju.

Najstrašnije trudničke fotografije koje smo ikada videliOtvori galeriju

page-bezobrazne Slike koje otkrivaju da li imate pokvarenu maštu cover www.popsugar.com Najzabavniji kostimi za „Noć veštica“ 796612e7-2eb6-42b0-8034-0cf1924b450f-couple-having-a-quiet-moment Ovi znaci pokazuju da ste prerano ušli u novu vezu naslovna Neverovatne slučajnosti zabeležene na fotografijama · · · ·