fullscreen_1548090022_eee9b0fe917030fd0bb076cdeb8ec062
PULS GRADA · dizajn

Dizajneri ženskih torbi uvek pred sobom imaju težak zadatak, jer moraju stvoriti nešto što će biti lepo, ali ujedno i funkcionalno. Jedna nova torba iz brenda Fabrikk izgleda lepo, a čini se da je ponudila odlično rešenje za jedan ključni problem.

Svi znamo da u ženske torbe može da stane mnogo više stvari nego što se to na prvi pogled čini. Problem nastaje kada treba brzo pronaći neku od njih, naročito u mraku. Dizajnerka Kejt Pirson, koja stoji iza brenda Fabrikk, došla je na jednu interesantnu ideju koja će se dopasti svim ženama. Ona je standardnu unutrašnju postavu svoje nove torbe zamenila posebnom vrstom tkanine protkanom LED svetlima.

Tako se ova torba automatski osvetli čim je otvorite i pruža jednostavan, ali efektan sjaj koji i te kako pomaže u pronalaženju tražene stvari. Okidač za uključivanje nalazi se blizu kopče, a za to je potrebno 3 AAA baterije i jedna mala LED sijalica. Kada torba ostane otvorena, svetla se sama isključuju posle nekog vremena, a zanimljivo je to što se njihova boja može promeniti postavljanjem novih LED priključaka.

Još jedan veliki plus za ovu torbu, koja je ne samo funkcionalna, već i lepa, je to što je u potpunosti napravljena od prirodnih i ekoloških materijala, tako da nijedna životinja nije ubijena za njeno pravljenje. Povrh svega toga je otporna na vremenske uslove i dolazi u nekoliko različitih atraktivnih boja i dezena. Lako se održava i čisti, proverite kako sve to izgleda u našoj galeriji.

Torba koja svetli u mrakuOtvori galeriju
naslovna Ovakve satove sigurno niste videli do sad naslovna Ovaj dizajner je napravio logoe za svakodnevne reči Elephant-Family-DIY-Paperlamps Poželećete da imate ovakve lampe naslovna Svi dizajneri će shvatiti ove fore · · · · ·