pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Nikad nije kasno da počnete da radite ono što volite! Steven i Millie Tani su supružnici u penziji koji su se prvi put upoznali sa tzv. cosplay-om pre tri godine kada su tražili kostim za Noć veštica. Od tada su posvećeni maskiranju, i ne propuštaju konvencije posvećene ovoj aktivnosti.

Cosplay, ako već niste upoznati, je složenica nastala od reči „costume“ (kostim) i „play“ (igra) i označava maskiranje u popularne junake igranih i crtanih filmova, serija, ali i video igrica i stripova.

Bračkom paru Tani ponekad treba i dva meseca da naprave kostim, a uglavnom gledaju da koriste materijale koje imaju u kuči. Eventualno će potražiti one koje im nedostaju preko interneta ili u prodavnicama polovne garderobe.

„Nastavićemo da se maskiramo dok god smo dobrog zdravlja. Ne želimo da provodimo naše zlatne godine u stolicama za ljuljanje, već hoćemo da živimo punim plućima.“, izjavio je Steven Tani za magazin Mashable. Mi ih iskreno podržavamo u tome i želimo im još mnogo godina kvalitetnog cosplay-a!

Steven i Millie Tani kao Han Solo i Leia Organa Solo iz „Star Wars“ filmovaOtvori galeriju

pagecover 7 genijalnih primera reciklaže starih predmeta tumblr_otacmhR6Ty1urogowo1_1280 Postoje dve vrste ljudi… coverpsihologija Ljudi vas procenjuju na osnovu dva kriterijuma kada vas upoznaju Geena Rocero 10 prelepih žena koje su nekada bile muškog pola · · · ·