Uo0jHBRb5FAGBCmK8iNB0UT7zmbjOQO4
U VAZDUHU · svet

Širom sveta odigravaju se mnoge praznične priredbe za decu, na kojima se dobronamerni ljudi oblače kao Deda Mraz kako bi obradovali i nasmejali mališane. Uprkos neporecivoj želji da učini baš to, Valerij Titenko iz Rusije neće ostati u najlepšem sećanju grupi dece predškolskog uzrasta.

Naime, Titenko nije bio baš najboljeg zdravlja u poslednje vreme, a nije se osećao dobro ni na dan predstave, ali je ipak odlučio da se obuče kao Ded Moroz (ruski Deda Mraz) i obraduje decu. Verovao je da je to ispravno, jer bi se deca u suprotnom razočarala. Nažalost, usred predstave, pretrpeo je srčani udar i preminuo pre nego što su ga odvezli u bolnicu.

Deca koja su pratila dešavanja pomislila su da je sve deo priredbe i smejala su se nakon njegovog pada na bini, ali ostaje činjenica da će roditelji nekako morati da im objasne šta se desilo. Iako su prisustvovali jednom užasnom događaju, na pravi način može da im se predoči da je Titenko samo želeo da ih obraduje i da je do poslednjeg trenutka ostao neka vrsta heroja.

DukZKmUUcAA-ONl Putin je zvezda najprodavanijeg kalendara u Japanu sense-3277815_1280 Korišćenje čula zavisi od toga gde smo rođeni Elvis Prisli U ovom gradu Elvis određuje kada je bezbedno preći ulicu luxembourg-1164656_1280 Oni će uskoro imati besplatan gradski prevoz · · · · ·