brand_logos_by_combining_two_elements_6
PULS GRADA · dizajn

Logo nekog brenda je nešto o čemu čovek puno ne razmišlja, već ga uzima zdravo za gotovo. Efektnim i kvalitetnim nazivamo one logotipe koji su jednostavno postali sinonimi za brend koji predstavljaju, koje ljudi mogu da prepoznaju istog trenutka kad ih vide.

Logotip predstavlja indetitet jednog brenda, koji utiče na kupce i pomoću koga se razlikujete od vaših konkurenata. Obično se zasniva na suštini brenda i vrednostima na osnovu kojih jedna kompanija funkcioniše. Šibu je talentovani grafički dizajner, koji kreira logotipe brendova kombinovanjem dva glavna elementa koji označavaju jedinstvene slike. Ovi elementi komuniciraju pažljivim vrhunskim dizajnom u kombinaciji sa idealnim i minimalističkim podešavanjem na jednostavan način, U našoj galeriji pogledajte kako uz pomoć slike slona i boce vina, sove i bicikla, može da se kreira neverovatan, jasan i jedinstven logo.

Kreativni logoOtvori galeriju
pagecover Skulptmodžiji: Kombinacije klasičnih skulptura i emodžija pagereklamecover Autori ovih reklamnih postera znaju kako da privuku pažnju funny-toy-design-fails-37-5a58cdca6e58d__605 Igračke: Neverovatne greške u dizajnu 12 Kako od Luj Viton torbe napraviti „Star Wars” skulpture · · ·