1-cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Moderna kinematografija se ne može zamisliti bez specijalnih efekata. Ranije su oni korišćeni uglavnom u akcionim i naučnofantastičnim filmovima, dok su danas oni prisutni i u komedijama i dramama. Zbog njihove velike dostupnosti tokom snimanja filmova, holivudski režiseri sve više vremena provode u studiju, a sve manje na originalnim lokacijama.

Jedan momak je odlučio da javnosti otkrije kako stvarno izgledaju neki od najčuvenijih kadrova iz poznatih filmova i televizijskih serija. Na Instagram profilu pod nazivom movie.effects on gotovo svakodnevno objavljuje uporedne prikaze filmskih scena sa i bez specijalnih efekata. Ljudi su sa entuzijazmom reagovali na njegov poduhvat pa ovaj profil trenutno ima malo više od 400.000 pratilaca.

Obavezno ga zapratite ako vas zanima šta se krije iza čuvenih scena velikih filmskih hitova kao što su Lepotica i zver, Dedpul i Matriks, a ako još uvek nemate nalog na Instagramu, pogledajte u našoj galeriji kako izgleda delić ove kolekcije fotografija.

Harry Potter (2001)Otvori galeriju

10791541124130_.pic_-e1545274850435 TikTok: Nova društvena mreža koja je osvojila svet funny-10-year-challenge-memes-104-5c41c52da2af7__700-cover Najsmešnije parodije na #10yearchallenge trend gillettte Ova reklama je podelila muškarce širom sveta Close-Up Of Egg Over White Background Jaje prestiglo Kajli Džener u trci za najpopularniji post na Instagramu · ·