bedbannercover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Neki kreveti su toliko udobni da bi poželi da čitavu večnost provedemo na njima. Naravno, ovo je samo prva misao posle dobre dremke. U praksi, međutim, na krevetu možemo da radimo svega nekoliko stvari i prinuđeni smo da ga napustimo ako želimo nešto korisno da uradimo sa svojim danom.

Kao i kod većine toga inovativnog, u pomoć nam stižu azijski proizvođači i dizajneri sa svojim novim multifunkcionalnim krevetom neskromnog naziva Ultimate bed (Najbolji krevet). Od sada će i lenjivci među nama imati priliku da gotovo ceo dan provedu na krevetu, ako to požele, uz mogućnost uživanja u najraznovrsnijim aktivnostima.

Ono što smo prvo primetili kod ovog kreveta je činjenica da je praktično cela jedna spavaća soba integrisana u jedan komad nameštaja. Tu su polica za knjige, zvučnici, sef za vaše najdragocenije stvari, fotelja za masažu, ormarići, fioke i još mnogo toga drugog.

Ako mislite da je ovaj krevet namenjen samo odmoru, grdno se varate. Sa njegove leve strane se nalazi sto na kome bez problema možete da radite na vašem laptopu. Vaše električne uređaje možete povezati sa integrisanim utikačima za struju i USB, a čak je i stona lampa za čitanje deo celog sistema.

Osim funkcionalnošću, krevet pleni i svojim izgledom. Prodaje se u raznim boja, a budući da je modularnog dizajna, njegove delove možete rastavljati i sastavljati na način koji najviše odgovara vašim potrebama.

Verujemo da bi, kao i mi, rado imali ovakav krevet u svom domu, međutim na tako nešto ćemo morati još da pričekamo. Naime, Ultimate bed se za sada prodaje isključivo na tržištu Istočne Azija i njegova dužina je prikladna potrebama znatno nižeg stanovništva ovog dela sveta.

Ipak, nadamo se da će on inspirisati proizvođače i dizajnere sa našeg kontinenta da naprave nešto slično i pruže i nama Evropljanima mogućnost da nikada ne ustajemo iz kreveta!


Cover - Dvorište devica u kompleksu Alkazar (izvor tourinandalusia.blogspot.rs) Palata Alkazar: Prelepo zdanje koje smo gledali u „Igri prestola“ cover Najpopularnije boje za kuhinju u poslednjih 100 godina cover Putujte sa stilom: 15 prelepih kamp prikolica ac jul_cover Arts & Crafts Concept: Šta sve jedna komoda može da postane? · · · ·