tmg-article_tall
U VAZDUHU · životinje

Letnja sezona znači obilje voća i povrća na pijacama, a jedan mačor je posebno oduševljen što je napokon stigla sezona breskvi! I ne, Ozi ne voli da jede ovo sočno voće. Ono u čemu on najviše uživa jeste igra s ovim okruglim plodovima. Za ovog petogodišnjeg mačora ništa ne može da se poredi sa gomilom zrelih breskvi. Štaviše, on svaki put uspe da im nađe novu namenu kada njegovi vlasnici donesu kući punu kesu ovog voća.

On ih njuška, koristi kao jastuk, odmara na njima, ili samo stoji iznad njih i ponosno ih čuva. On godinama oduševljava svoje vlasnike i njihove prijatelje kojima je pravo uživanje da posmatraju Ozija i njegovu radost kada su breskve na stolu. Prvi put kada ih je ugledao, počeo je da se igra jer mu verovatno prija kontakt s neobičnom korom breskve, prekrivenom dlačicama. A bilo kakav pokušaj da se breskve sakriju od Ozija osuđen je na propast, jer ih on uvek nanjuši i lako nađe, čak i kada su u podrumu.

Ipak, ono što je neobično jeste da Ozi ne voli drugo voće, a citrusne plodove, kao što su klementine, uopšte ne podnosi. Ljubav između njega i breskvi je jedinstvena.

I dok je ovaj dasa postao poznat na internetu zahvaljujući svojoj neobičnoj „ljubavnoj aferi”, čini se da on tome ne pridaje puno značaja, već je više zabrinut što se sezoni breskvi bliži kraj, te neće moći još dugo da uživa u igri i maženju sa njima.

U galeriji pogledajte kako izgleda ova neobična romansa. Verujemo da nećete ostati ravnodušni

Neobična ljubavna romansa...Otvori galeriju
collage Pronađi uljeza: Kojoj rasi oni pripadaju collage Upoznajte Vilija, dalmatinca sa najslađom njuškicom na svetu Mačka James Bond Ljudi koji biraju Fakultet za poslovne studije verovatno imaju ovog parazita page-papagaji Ljubavna priča jednog papagaja (koja će vas raznežiti) · · · ·