N8ktUlZ1vRU8l5TuxuFU_johnwilhelm01GLGL
KULTURA · fotografija

Ako samo pogledate ovu naslovnu fotografiju biće vam sasvim jasno, ovaj otac je u pravom raju, jer ima tri ženska deteta sa kojima može da se zabavlja i da im život učini stvarno lepšim. A onda pogledajte u lica njegovih ćerkica? Zar ta lica ne govore da one jednako uživaju i da ne žele da se njihovo detinjstvo ikada završi?

Pre tri godine, John Wilhelm, koji se profesionalno bavio fotografijom, pomislio je kako nešto nedostaje njegovim radovima. Prilično se, kako sam tvrdi, dosađivao pa je tako rešio da svoje veštine oproba u takozvanoj digitalnoj manipulaciji. Znate ono, da pravi fotografije na kojima se mešaju mašta i realnost. Ostalo je, kako kaže John, istorija, koja u sebi veže profesionalno i privatno.

Još kao dete, ovaj fotograf bio je okružen istim poslom jer se njime bavio i njegov otac. Malo pomalo on ga je uključivao u svoje fotografske klubove koje je sam formirao, a John se priseća koliko se samo puta igra s očevom opremom, ili dok bi ovaj razvijao filmove. Kaže da su to bila magična vremena, i upravo zato je rešio da isto iskustvo priredi svojim mezimicama, koje su postale i njegovi modeli i njegova večna inspiracija.

Kad je tata i dobar i zabavanOtvori galeriju
pagecover Jedinstvena lepota žena širom sveta iGNANT_Photography_Emma_Hartvig_The_Swimmers_1-1050x700cover Elegancija i lepota sinhronog plivanja pagecover Nećete verovati da su ovo fotografije 21227696_1659536310732510_613989570945482752_ncover Raj na zemlji se nalazi u Češkoj · ·