naslovna
U VAZDUHU · životinje

Ima onih koji veruju kako ne treba mešati fotografiju sa ljubimcima, ali mnogi su to i te kako opovrgli, a sada nam stiže još jedan primer. Glavni model na fotografijama ove devojke iz Amerike, pored nje same, je njen ljubimac zlatni retriver.

Već više od godinu dana Ursula Dafne Aičison pravi potpuno blesave fotografije sa svojim psom. Na njima, on je obučen u neku svoju hipstersku odevnu kombinaciju, ili mu se stajling u potpunosti slaže sa njenim. Čini se da se on uopšte ne buni oko ovakvog zajedničkog provođenja vremena i kao da ponosno i staloženo gleda u foto-aparat. Ursulu je na ovakav projekat inspirisao njen pokojni rođak, koji je bio slikar, a kome su psi uvek pravili društvo tokom posla. Ona nudi i drugim ljudima mogućnost pravljenja ovakvih fotografija sa psima, a u narednoj galeriji možete videti koliki je zapravo pozer njen pas.

Baš je trendi ovaj pasOtvori galeriju
naslovna Razmislite o ovim pitanjima pre usvajanja psa page-cover Slike ovih mačaka će nasmejati i najveće namćore naslovna Kako bi izgledali mladunci životinja obučeni kao ljudi Mrnjau_Fest_2019_poster Novogodišnji Mrnjau Fest u Domu omladine · · ·