page-cover
U VAZDUHU · životinje

Vinsent Flore je poznati modni fotograf koji živi u Parizu. Za potrebe svoje nove kolekcije fotografija, on je odlučio da proba nešto sasvim drugačije.

Naime, umesto da fotografiše manekenke u odeći popularnih brendova, on je izabrao da fotografiše svog kućnog ljubimca, psa po imenu Maks. I ne samo to, na tim slikama je ponavljao poze pop zvezde Madone sa omota njenih albuma, singlova ali i video spotova.

Madonu je ovog puta imitirao, naravno, Maks. Kolekcija nosi naziv Maxdonna, a u njoj između ostalog možete videti pseću verziju omota za album Like A Virgin, singl Music i kadra iz spota za pesmu Material Girl. Pogledajte kako sve to izgleda u našoj galeriji. Budući da je svet vrlo mali, pitamo se koliko će vremena proći dok kraljica pop-a lično ne prokomentariše ovakvu foto opasku!

Maks kao Madona na omotu albuma „Like A Virgin“Otvori galeriju
parovi zivotinja naslovna Čik nemojte da se osmehnete na slike ovih blizanaca swamp-sparrow-1765271_1280 Vrapci u močvari pevaju istu pesmu više od 1.000 godina puppy-dog-eyes Šta nam psi poručuju svojim ponašanjem COLOMBIA-FBL-WC-2018-PREDICTION-LIONS Životinje proroci: Ko će pobediti na Svetskom prvenstvu u fudbalu · · · · ·