Seen - Coca Cola
U VAZDUHU · tech/web

Otkrijte šta je jedan od najvećih strahova novih generacija, zbog čega se nekad dočeka jutro, bez trenutka sna. Možda već pogađate da je u pitanju čuveni „seen“ koji postoji u svakom četu. Svi mi želimo da nam bude odgovoreno prilikom dopisivanja, posebno kada se radi o škakljivim temama kao što je ljubav ili prijateljstvo. Međutim, često se desi samo taj „seen“ i nakon toga duga tišina koju obično ispunimo silnim dilemama, zašto je odgovor izostao.

I ne, to se ne dešava samo vama već svima, ali zanimljivo bi bilo kada bismo mogli da zavirimo u tuđe telefone i vidimo kako drugima izgledaju takve situaciije. Serijal „seen“, po prvi put kod nas možete da pratite upravo na svom telefonu i to kroz WOAH aplikaciju koju je kreirala Coca-Cola.

Serijal „Seen“ prati četiri najbolja prijatelja: Aleksu, Enu, Đoleta i Ninu. Oni će postati vaša omiljena kul ekipa. Aleksa, poznati lik iz kraja, bez nekih posebnih interesovanja, voli da gleda meme-ove i da surfuje po netu. Đole je pravi gejmer, inače je i najbolji Aleksin ortak. Ena voli modu i fotografiju, a na svojim društvenim mrežama često kači selfije. Nina je prava štreberka kojoj je bitno obrazovanje, ali i ljubav. Zavolećete ih na prvu loptu i proživljavaćete njihove situacije kao da su vaše. Ceo serijal od osam epizoda emituje se ekskluzivno na WOAH aplikaciji i svake nedelje vam donosi po jednu novu avanturu.

Prva serija kreirana specijalno za mobilne telefone i takav format prikazivanja donosi vam pravi užitak tinejdžerske drame koja se razvija u običnoj svakodnevnici. Međutim, to nije sve što WOAH ima da ponudi svojim korisnicima. Ova aplikacija je za kratko vreme postala veoma popularna upravo zbog mogućnosti personalizacije sadržaja prema interesovanjima korisnika kojima nudi raznovrstan muzički i video sadržaj, reportaže, kao i novosti o domaćim YouTuberima.

Zašto treba da je skinete i isprobate?

Ako pažljivo pratiš WOAH aplikacija će ti omogućiti da uvek među prvima saznaš za cool događaje, promocije, popuste, nagradne igre i zabavne kvizove i to sve u tvojoj blizini, a ono što WOAH aplikaciju čini još više posebnom je to što možeš da je koristiš i kada si offline. WOAH aplikaciju skinite potpuno besplatno sa Google Play Store ili App Store već danas i priključite se onima kojima je odavno omiljena.

apple-welcome-home-hed-2018 Spike Jonze je režirao novu reklamu za Apple HomePod screen-shot-2018-03-06-at-1-30-19-pm Prošetajte se Diznilendom uz pomoć Google Street View-a who-old-are-you-1-cover Saznajte šta su velike istorijske ličnosti radile u vašim godinama 170.003.018_P_Smart(2) HUAWEI P smart: Kao stvoren za mlade · · · ·