naslovna
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Spa centri su odlična mesta za opuštanje i isključivanje iz često naporne svakodnevice. Trudnice i nove mame posebno moraju da se paze stresa, a jedno novo mesto uvelo je usluge namenjene baš njima.

Sve trudnice i žene koje su nedavno postale majke znaju koliko je teško naći vreme za sebe i malo se odmoriti od brige. Spa centar pod nazivom Spa Lé La u Los Anđelesu pored niza osnovnih usluga nudi i posebne pakete namenjene umornim roditeljima. Želja vlasnice je da njen centar postane mesto na kome će „mame i tate moći da se posvete sebi dok neko drugi pazi njihove mališane“. Najbolje je što je nega dece besplatan bonus, a roditelji plaćaju spa tretman za sebe. Doplaćuje se ukoliko dovedu više od jednog deteta na čuvanje.

Osnovni paket uključuje dva sata bezbrižnog opuštanja, a posebna poslastica je soba za dremanje za odrasle. U pitanju je zvučno izolovana prostorija u kojoj roditelji mogu odspavati bezbrižno, čitati knjigu ili se posvetiti bilo čemu što ne stižu od buke koje pravi njihovo dete. Boravak u ovom centru ne mora da bude potpuni gubitak vremena i dosađivanje za mališane, jer postoje čak i časovi napravljeni posebno za njih. Oni uključuju muziku, umetnost ili jogu.

Trenutak za sebe i opuštanjeOtvori galeriju

Trudnice su takođe dobrodošle i mogu izabrati tretmane osmišljene posebno za njih. Vlasnica veruje da roditelji mogu da osećaju krivicu zato što su izdvojili vreme za sebe umesto da ga posvete svojoj deci. Međutim, ona im poručuje da je to zdravo i preporučljivo, jer kada su opušteni lakše mogu da nađu zajednički jezik sa decom i tako su svi na dobitku. Zdravlje je najbitnije za srećnu kućnu atmosferu.


people-2566854_960_720 Evo šta najbolje mame imaju zajedničko collage Ono kad kupujemo odeću na prazan stomak collage 5 zanosnih mirisnih nota koje ćete voleti ove jeseni Lisca Bella: Nov i nevidljiv veš iz Lisce · · ·