psi naslovna
U VAZDUHU · životinje

Na svetu postoji bezbroj vrsta stonih i zidnih kalendara, tako da uvek možemo otkriti nešto novo, takoreći iz meseca u mesec, i tako svake godine. Životinje su jedan od čestih motiva u svoj svojoj lepoti, ali kladimo se da ovakav kalendar posvećen psima niste imali prilike da vidite do sada.

U pitanju je kalendar na kome su prikazani psi koji vrše nuždu i svaki mesec donosi različitu rasu. Ova neobična tematika može poslužiti kao poklon iznenađenja za nekog ko je ljubitelj pasa ili samo ima specifičan smisao za humor. Zanimljivo je da po 1 dolar od svakog kupljenog kalendara sa psima koji kake, odlazi u humanitarne svrhe kao donacija udruženju za zaštitu životinja sa Havaja. Pogledajte kako izgleda kalendar i razmislite da li biste mogli nekoga da nasmejete ovakvim poklonom.

Psi u nezgodnom položajuOtvori galeriju

Smešne životinje Najsmešnije slike divljih životinja shutterstock_760460398-1000x500 Ovi psi se odlično slažu sa mačkama zivotinje naslovna One su se previše približile fotografima Bored-Panda_Page_7cover Vlasnici pasa sve više liče na svoje ljubimce · · · ·