famous-movies-shot-russia-2d-among-us-31-58949fe85cabd__700_cover
U VAZDUHU · urban flash

U okviru svog projekta „2D Among Us“ nekolicina ruskih grafičkih dizajnera i fotografa je odlučila da napravi zabavne foto montaže koje pokazuju kako bi izgledali poznati holivudski filmovi da su igrom slučaja snimljeni u Istočnoj Evropi.

U fotografije su namerno uključene pojave specifične za ovu teritoriju, kao što su na primer: socrealistička arhitektura, automobil Lada, bake sa šarenim maramama na glavama, veče narodne muzike u lokalnom KUD-u i vozovi i javne ustanove neuglednog izgleda. Među filmskim i tv hitovima koji su parodirani nalaze se između ostalih Game Of Thrones, Mad Max, Pulp Fiction i South Park.

U našoj galeriji možete pogledati kao su ispale ove zabavne foto montaže projekta 2D Among Us. Koja od njih se vama najviše sviđa?

Game of SlavsOtvori galeriju
page_cover Nije svaki vandalizam za osudu pagecover On svakodnevnim objektima daje novi život pagecover1 Magija života: Slike razvoja ljudskog bića od začeća do rođenja Smešni i zastrašujući neuspešni panoramski snimci - naslovna Zastrašujuće neuspešni panoramski snimci · · · · · ·