sj
KULTURA · film/TV

Možda najpoznatiji ženski kvartet sa TV ekrana Keri, Miranda, Šarlot i Samanta, i toliko godina nakon prestanka snimanja serije i dalje su prisutne u našim sećanjima, ali povremeno i na televizijskim ekranima. I to je super, jer možemo ponovo da se podsećamo njihovih ljubavnih avantura i pravih ljubavi, njihovog prijateljstva i da uživamo u lepotama Njujorka.

I dok se u medijima svako malo šuška o novim datumima snimanja, među našim prijateljima i dalje traje polemika da li je u redu što je Keri završila sa Zverkom. Nekima kao favorit iz senke ostaje svakako Ejdan, ali samo do onog trenutka dok se ne setite jednog posebnog momka! Naravno, u pitanju je seksi plavušan-Smith Jerrod.
Glumac Jason Lewis je igrao ulogu Samantinog momka koji ne samo što je super izgledao već je bio sjajan prema njoj. I romantičan i posvećen, i uvek podrška Samanti. Sećate se sigurno kada je obrijao kosu da bi pružio podršku Samanti koja se tada borila sa rakom!

Pošto se serija zvanično završila pre 13 godina, i Smith Jerrod je otišao iz naših života. Ali, sada je tu njegov Instagram nalog, i u mogućnosti smo da ovog lepotana opet gledamo na dnevnom nivou. A Jason Lewis je još lepši kako su godine prošle! I dalje se bavi glumom, trenutno igra u NBC-jevoj seriji Midnight, Texas.

View this post on Instagram

Road trip through Colorado

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

DANIEL_ACTION_CS_11172016_0018_V2 „Into the Badlands“ – Nova sezona hit serije o borilačkim veštinama TABOO pic Nove američke TV serije Kong_SBgr4_cover Filmski mart deca Da nisu ovi filmovi za decu malo čudni? · ·