best-of-engagement-2019-22e9d47a86
KULTURA · fotografija

Profesionalno urađene svadbene fotografije su već postale standard među novim bračnim drugovima, ali neki parovi idu dalje. Naime, oni žele i da sam trenutak veridbe bude zabeležen fotografijama i ne zadovoljavaju se pravljenjem selfija telefonom.

Kompanija za organizaciju venčanja Junebug Weddings već godinama na svom veb-sajtu objavljuje pobednike svojih konkursa za najbolju svadbenu fotografiju. Sada su uradili isto za vereničke fotografije. Izabrano je 50 najboljih slika i objavljeno OVDE. Ako ste veliki romantik i ne možete da odolite da se divite pravoj ljubavi, pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neke od njih. Nadamo se da će vas inspirisati da pronađete slično mesto za svoju veridbu i, naravno, fotografišete se na toj lokaciji zajedno sa svojom dragom/im.

Najbolje vereničke fotografije u 2019.Otvori galeriju
page-suma Šuma najlepše izgleda iz ove perspektive BeFunky-collage Evo kako izgledaju digitalno obojene fotografije poznatih BeFunky-collage Izložba fotografija Dušana D. Aranđelovića „Između dva sveta” cover www.creativeboom.com Melanholične fotografije izmišljenog trenutka · ·