naslovna
PULS GRADA · gastro

Kafići, pekare i restorani moraju imati prepoznatljiv i primamljiv vizuelni identitet kako bi privukli ljude da svrate baš kod njih. To se između ostalog odnosi i na dizajn menija sa jasno predstavljenom ponudom za svačija nepca.

Restoranski meniji prepuni lepih fotografija služe da pomognu mušterijama da se odluče šta bi najradije probali iz dostupne ponude. Oni kreativniji mogu imati jači efekat koji utiče na to da se gosti odluče za više ukusnih specijaliteta ili restoran postane njihovo omiljeno mesto u koje svraćaju kada su gladni. Kako nemaju svi isti osećaj za kreativno i lepo, rezultat izlaska iz kalupa može biti i katastrofalan, posebno ako se ne obrati dovoljno pažnje na ključne sitnice. U narednoj galeriji možete videti baš takve slučajeve.

Najgori meniji u restoranimaOtvori galeriju

cover www.gotta.yotti.co Kako da ispijate popodnevni čaj kao pravi Englez pexels-photo-434213 10 činjenica o kafi koje niste znali page-obroci Zaposleni su počeli da dele slike svojih jadnih obroka Truffles Tartuf – grumen zlata među pečurkama · ·