15-24_cover
U VAZDUHU · flešbek

Jedan od simbola Playboy imperije Hjua Hefnera su svakako i čuvene Playboy zečice. Radi se o devojkama koje služe piće u Playboy klubovima širom sveta i prepoznatljive su po svojim provokativnim kostimima i striktno propisanom ponašanju.

Playboy zečice su prvobitno bile samo konobarice i hostese u Playboy klubovima, ali kasnije su radile i kao krupijei u kazinima i stjuardese u Playboy avionima. U periodu između 1960 i 1988. godine zečice su pažljivo birane na audicijama. Osim atraktivnog izgleda i poštovanja pravila ponašanja i oblačenja, od njih se tražilo i da budu upućene u ponudu alkohola u Playboy klubovima i da znaju da naprave 20 koktela.

U našoj galeriji možete pogledati kako su izgledale Playboy zečice na vrhuncu slave Playboj klubova ’60-ih i ’70-ih godina prošlog veka.

Playboy zečice u Londonu 1963.Otvori galeriju
Terazije Terazije – od močvare do žile kucavice Beograda normandy-wwii-archive-flickr-10_cover1 Fotografije bitke za Normandiju Australopithecusa u šetnji (umetnički rad: John Gurche) Prvi koraci: Kako su hodali naši daleki preci? pagecover Odeća koja definitivno bode oči · · · ·