pagecover
U VAZDUHU · flešbek

U eri starog Holivuda bilo je uobičajeno da veliki studiji promovišu svoje filmske zvezde objavljivanjem njihovih božićnih fotografija.

Ponekad su to bile slike sa porodicom, kako bi ih približili „običnom čoveku“, ali nije bilo retko i da holivudske dame budu fotografisane u mnogo provokativnijim pozama kao što je to slučaj sa čuvenim fotografijama Marylin Monroe u kostimu Deda Mraza.

Moramo priznati da nam se baš sviđa ova tradicija i malo nam je žao što i moderne zvezde Holivuda ne rade isto. S druge strane, možda smo u modernom dobu mnogo bliži našim idolima (pre svega zbog društvenih mreža) i ovakve foto sesije nisu ni neophodne, s obzirom na činjenicu da i sami glumci i glumice objavljuju svoje praznične fotografije na Instagramu.

U našoj galeriji možete videti kako je izgledalo kada su Natalie Wood, Audrey Hepburn, John Wayne i druge legende Holivuda pozdravljali svoje fanove tokom praznika.

Rita HayworthOtvori galeriju

pagecover 4 pronalazača koji su zamrzeli svoje najpoznatije izume monopoly-switch-game-e1512318106405-1000x500 Monopol čitavog života igrate pogrešno photography-exhibition-arrivano-i-paparazzi-italy-12-5a1fba600f6aa__88012312 10 fotografija iz zlatnog doba paparaca pagecover Dirljivi momenti ljubavi tokom rata ·